ProjectnaamFinest of Ockenburgh, Woning KWOpdrachtgeverParticulierLocatieOckenburgh, Den HaagProgrammaInterieurontwerpMaatwerk meubels Verlichtings- en electraplanProjectbegeleidingStatusOpgeleverdOmvang140 m2AannemerPeters ProjectenFotografieMyrthe Slootjes

Atelier Perspective heeft voor deze gehele woning uit het nieuwbouwproject ‘Finest of Ockenburgh’ een totaalontwerp mogen maken. Van de indeling tot het maatwerk, elk aspect van dit project is met grote zorg en aandacht voor detail aangepakt.

Er is, vanaf de eerste schetsen tot aan de uitwerkingsfase, gestreefd naar een naadloze integratie van luxe en functionaliteit. Het doel was om een ruimte te creëren die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook praktisch en comfortabel in gebruik. Het maatwerk speelde een cruciale rol bij het realiseren van het high-end interieur van Finest of Ockenburg. Zo zijn er High-end maatwerk kasten ontworpen die geïntegreerde opbergruimte bieden en perfect passen bij de gewenste Hotel chique stijl en esthetiek van de ruimte. Elk meubel-object is zorgvuldig ontworpen en uitgewerkt in hoogwaardige materialen.