Kantoorontwerp

Een kantoorontwerp kan meerdere mogelijkheden bieden voor uw werkomgeving. Atelier Perspective creëert en realiseert unieke interieurs die passen bij uw bedrijf, uw klanten en werkwijze

Dit zit er bij inbegrepen:

Moodboard: Kleur- en materiaaladvies

Twee conceptontwerpen: Meerdere indelingsopties

Plattegronden: toont duidelijk de schaal en verhouding van het ontwerp

3D Visuals: deze verduidelijken het ontwerp

Verlichtings- en electraplan: plattegrondindeling met overzicht armaturen-overzicht

Technische tekeningen: handig voor een meubelmaker en realisatie

Detailtekeningen: indien gewenst

Aanzichten & doorsnedes: indien nodig ter verduidelijking van het ontwerp

 • Kennismaking

  Kennismaking

  Tijdens een gezellige kennismaking, bespreken we vrijblijvend al je woonwensen, stijlvoorkeuren en bekijken we de ruimte. Samen kijken we welke facetten er in het ontwerp zullen worden meegenomen.

 • Kennismaking

  Presentatie concepten

  Het moodboard en de conceptontwerpen worden thuis bij u gepresenteerd en besproken. In het conceptontwerp wordt er naar de basis van het ontwerp gekeken. Zo wordt bijvoorbeeld indeling, routing, gebruik, materiaal en kleur in het concept meegenomen.

 • Aanpassingen

  Aanpassingen

  Door middel van gemiddeld twee aanpassings rondes komen we gezamenlijk tot een definitief ontwerp. Op basis van jouw wensen en feedback zullen er twee revisies volgen, waarbij deze wordt aangevuld met een verlichtingsplan. Deze revisies krijgt u opgestuurd en indien gewenst worden deze ook persoonlijk door besproken.

 • realisatie

  Realisatie

  Het is een optie om Atelier Perspective in te laten schakelen voor projectbegeleiding of voor het maken van een shoppinglist