Meubelontwerp & Maatwerk

Een meubelontwerp op maat op elke gewenste schaal en aangepast aan uw wensen. Maatwerk biedt meer mogelijkheden dan bestaand meubilair, hierdoor kan een maatwerk meubel feilloos aan jouw interieur en wensen aangepast worden

Dit zit er bij inbegrepen:

Moodboard: Kleur- en materiaaladvies

Meerdere conceptontwerpen: biedt de mogelijkheid om tussen opties te kiezen

3D Visuals: deze verduidelijken het ontwerp

Technische tekeningen: handig voor een meubelmaker en realisatie

Detailtekeningen: aanzicht, doorsnede en detailtekeningen indien nodig

 • Kennismaking

  Kennismaking

  Tijdens een gezellige kennismaking, bespreken we vrijblijvend al je woonwensen, stijlvoorkeuren en bekijken we de ruimte. Samen kijken we welke facetten er in het meubelontwerp zullen worden meegenomen.

 • Kennismaking

  Presentatie concepten

  Het moodboard en de conceptontwerpen worden thuis bij u gepresenteerd en besproken. In het conceptontwerp wordt er naar de basis van het ontwerp gekeken. Zo wordt bijvoorbeeld gebruik, functionaliteit, vorm, materiaal en kleur in het concept meegenomen.

 • Aanpassingen

  Aanpassingen

  Door middel van gemiddeld twee aanpassings rondes komen we gezamenlijk tot een definitief ontwerp. Op basis van jouw wensen en feedback zullen er twee revisies volgen. Nadat het voorlopig ontwerp is goedgekeurd, kunnen er detailtekeningen gemaakt worden. Deze revisies krijgt u opgestuurd en worden indien gewenst ook persoonlijk door besproken.

 • realisatie

  Realisatie

  Het is een optie om Atelier Perspective in te schakelen voor projectbegeleiding, zodat Atelier Perspective de tussenpersoon is tussen jou en alle externe partijen. Zo zal Atelier Perspective samen met een meubelontwerper rond de tafel zitten om alle details te bespreken.