Een meubelontwerp op maat op elke gewenste schaal en aangepast aan uw wensen. Maatwerk biedt meer mogelijkheden dan bestaand meubilair, hierdoor kan een maatwerk meubel feilloos aan jouw interieur en wensen worden aangepast.

Meubelontwerp & maatwerk

In een paar stappen naar een uniek en stijlvol meubelontwerp.
Een maatwerk meubel kan feilloos aan jouw interieur aangepast worden.

Diensten

 • een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis
 • 2 aanpassingsrondes
 • 2 conceptontwerpen in de conceptfase
  • moodboard
  • 3d visuals
 • technische & detailtekeningen
  • 1 aanpassingsronde
  • aanzichten
  • doorsnedes
  • detailtekeningen indien nodig

Het meubelontwerp kan worden uitgebreid met deze add-ons

 • styling
 • projectbegeleiding
Introductie formulier

Fases & werkwijze

Kennismaking
Na het invullen van het introductie formulier komt Sanne voor een gezellige vrijblijvende kennismaking bij jou langs om al jouw interieur wensen te bespreken. Tijdens deze kennismaking kun je meer vertellen over alle wensen voor het maatwerkk, de stijl en voorkeuren. Tevens kan Sanne iets meer over Atelier Perspective en de werkwijze vertellen. Hiermee krijg jij een goed beeld van alle verschillende stappen in een ontwerpproces.

Bestaande situatie & PVE
Na akkoord van offerte wordt er naar het volgende gekeken:
– het opmeten van de ruimte(s)
– het in 2d en 3d verwerken van de opgemeten ruimtes

Conceptontwerpen
In de conceptfase wordt er naar de basis gekeken van het meubelontwerp. Zo wordt bijvoorbeeld functie, gebruik, materiaal en kleur in het concept meegenomen. Vaak worden er meerdere conceptontwerpen gemaakt, zodat Atelier Perspective alle mogelijke perspectieven toont. De conceptontwerpen worden middels onderstaande persoonlijk aan jou gepresenteerd èn toegelicht én ontvang je de presentatie die dag nog in je mailbox.

– moodboard
– 3d visuals

Aanpassingsrondes
Na de presentatie van de concept ontwerpen geeft Atelier Perspective u even de tijd om een concept uit te kiezen om deze verder te laten ontwerpen. Ook is het mogelijk dat uw keuze een combinatie wordt van meerdere concept ontwerpen. Deze revisies krijgt u opgestuurd en indien gewenst kan ik de aanpassingen persoonlijk voorlichten en bespreken.

– 2 aanpassingsrondes

Voorlopig ontwerp
Na de twee aanpassings rondes staat het voorlopig ontwerp vast, hoera! Nu is het tijd om in te zoomen op de details zoals het uiteindelijke materiaal, details als grepen e.d., ingebouwde verlichting:

technische & detailtekeningen
– 1 aanpassingsronde
– aanzichten
– doorsnedes
– detailtekeningen indien nodig

Definitief ontwerp
Nadat alle facetten uit het ontwerp door u zijn goedgekeurd, spreken we van een definitief ontwerp. De volgende stap is het inschakelen van betrouwbare externe partijen om het ontwerp te laten realiseren. Dat kunt u natuurlijk zelf doen echter mocht u hier zelf de tijd niet voor hebben, biedt Atelier Perspective ook projectbegeleiding aan.

Projectbegeleiding
Atelier Perspective biedt ook project begeleiding. Hierbij is werkt Sanne met externe projectbegeleiders en zijn zij samen met Sanne de contactpersoon tussen de uitvoerende partijen en uzelf. Daardoor heeft u meer tijd over voor andere zaken. Zo horen bij project begeleiding bepaalde taken zoals het aanvragen van offertes (kostenraming), besprekingen met externe partijen zoals bijvoorbeeld schilders, aannemers en meubelmakers.

Introductieformulier