Net zoals elk persoon uniek is, is ook elke ruimte anders dan de ander.Atelier Perspective creëert unieke maatwerk interieurontwerpen, op basis van al jouw interieur wensen.

Interieurontwerp op maat

Met een persoonlijk interieurontwerp worden alle aspecten in het interieur bestudeerd.
In een paar stappen een compleet en persoonlijk interieurplan voor uw woning.

Diensten

 • een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis
 • 2 aanpassingsrondes
 • 2 conceptontwerpen in de conceptfase
  • moodboard
  • plattegrond(en)
  • 3d visuals
  • kleur- en materiaaloverzicht

Het ontwerp kan worden uitgebreid met deze add-ons

 • verlichtings- en electraplan
 • technische- en detailtekeningen
 • shoppinglist
 • een extra aanpassings ronde
Introductie formulier

Contactformulier


Fases & werkwijze

Kennismaking
Na het invullen van het introductie formulier komt Sanne voor een gezellige vrijblijvende kennismaking bij jou langs om al jouw interieur wensen te bespreken. Tijdens deze kennismaking kun je meer vertellen over alle interieur wensen, stijl en voorkeuren. Tevens kan Sanne iets meer over Atelier Perspective en de werkwijze vertellen. Hiermee krijg jij een goed beeld van alle verschillende stappen in een ontwerpproces.

Stijlbepaling
Ook wordt er naast het kennis maken de gewenste stijl van jou bepaald door middel van verschillende moodboards.

Bestaande situatie & PVE
Na akkoord van offerte wordt er naar het volgende gekeken:
– het bepalen van huidige verbeterpunten in ruimte(s)
– opvragen van tekeningen van de bestaande situatie
– het eventueel opmeten van de ruimte(s)
– het in 2d en 3d verwerken van de opgemeten ruimtes

Conceptontwerpen
In de conceptfase wordt er naar de basis gekeken van het ontwerp. Zo wordt bijvoorbeeld indeling, routing, gebruik, materiaal en kleur in het concept meegenomen. Vaak worden er meerdere conceptontwerpen gemaakt, zodat Atelier Perspective alle mogelijke ruimtelijke perspectieven toont. De conceptontwerpen worden middels onderstaande persoonlijk aan jou gepresenteerd èn toegelicht én ontvang je de presentatie die dag nog in je mailbox.

– moodboard
– plattegrond(en)
– 3d visuals
– kleur- en materiaal overzicht

Aanpassingsrondes
Na de presentatie van de concept ontwerpen geeft Atelier Perspective u even de tijd om een concept uit te kiezen om deze verder te laten ontwerpen. Ook is het mogelijk dat uw keuze een combinatie wordt van meerdere concept ontwerpen. Deze revisies krijgt u opgestuurd en indien gewenst kan ik de aanpassingen persoonlijk voorlichten en bespreken.

– 2 aanpassingsrondes

Voorlopig ontwerp
Na de twee aanpassings rondes staat het voorlopig ontwerp vast, hoera! Nu is het tijd om in te zoomen op de details zoals het meubilair, verlichting en dergelijke als electra. Kijk snel verder:

Add-ons
verlichtings- en electraplan
– technische- en detailtekeningen
– shoppinglist
– offertes aanvragen
– een extra aanpassingsronde

* Heb je ervoor gekozen om verder geen add-ons zoals een verlichtingsplan toe te voegen? Dan zijn we hierbij tot een definitief ontwerp gekomen!

Definitief ontwerp
Nadat alle facetten uit het ontwerp door u zijn goedgekeurd, spreken we van een definitief ontwerp. De volgende stap is het inschakelen van betrouwbare externe partijen om het ontwerp te laten realiseren. Dat kunt u natuurlijk zelf doen echter mocht u hier zelf de tijd niet voor hebben, biedt Atelier Perspective ook projectbegeleiding aan.

Projectbegeleiding
Atelier Perspective biedt ook project begeleiding. Hierbij is werkt Sanne met externe projectbegeleiders en zijn zij samen met Sanne de contactpersoon tussen de uitvoerende partijen en uzelf. Daardoor heeft u meer tijd over voor andere zaken. Zo horen bij project begeleiding bepaalde taken zoals het aanvragen van offertes (kostenraming), besprekingen met externe partijen zoals bijvoorbeeld schilders, aannemers en meubelmakers.