Interieurontwerp op maat

Met een persoonlijk interieurontwerp worden alle aspecten in het interieur bestudeerd. Alle aspecten worden hierin meegenomen, zoals functionaliteit, routing, sfeer, ruimtelijkheid en balans, verlichting en electra, tot aan het los meubilair en de styling. In een paar stappen een compleet, high-end, uniek en op maat gemaakt interieurplan voor jouw woning.

Diensten

 • een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis
 • 2 aanpassingsrondes
 • 2 conceptontwerpen in de conceptfase
  • moodboard
  • plattegrond(en)
  • 3d visuals
  • kleur- en materiaaloverzicht

Het ontwerp kan worden uitgebreid met deze add-ons

 • shoppinglist
 • een extra aanpassingsronde

Werkwijze

Voor een gezellige vrijblijvende kennismaking kom ik graag bij jou langs om al jouw interieur wensen te bespreken. Ook bent u altijd welkom op het kantoor van Atelier Perspective voor een kopje koffie.

Tijdens deze kennismaking heb je de mogelijkheid om al jou interieurwensen, stijl en voorkeuren te bespreken. Tevens kan ik meer over Atelier Perspective en mijn werkwijze vertellen. Hiermee krijgt u een goed beeld van alle verschillende stappen in een ontwerpproces. Op basis van deze kennismaking, wordt er een persoonlijke offerte op maat gemaakt.

Plan hier een vrijblijvende kennismaking in en let’s connect!

In het conceptontwerp kijk ik naar de basis van het ontwerp. Zo wordt bijvoorbeeld indeling, routing, gebruik, materiaal en kleur in het concept meegenomen. Vaak worden er meerdere conceptontwerpen gemaakt, meestal twee à drie zodat ik jou alle mogelijke ruimtelijke perspectieven toon. Het concept ontwerp wordt door middel van 3D visuals en plattegronden persoonlijk aan u gepresenteerd èn toegelicht.

Na de presentatie van de concept ontwerpen geeft Atelier Perspective u even de tijd om een concept uit te kiezen om deze verder te laten ontwerpen. Ook is het mogelijk dat uw keuze een combinatie wordt van meerdere concept ontwerpen. Op basis van uw wensen en feedback zullen er twee revisies volgen, waarbij deze wordt aangevuld met een verlichtingsplan, waardoor er een voorlopig ontwerp ontstaat. Deze revisies krijgt u opgestuurd en indien gewenst kan ik de aanpassingen persoonlijk voorlichten en bespreken.

Met wat final touches, komen we in samenwerking tot een goed ontwerp.  Nadat alle facetten uit het ontwerp door u zijn goedgekeurd, spreken we van een definitief ontwerp. De volgende stap is het inschakelen van betrouwbare externe partijen om het ontwerp te laten realiseren. Dat kunt u natuurlijk zelf doen echter mocht je hier zelf de tijd niet voor hebben, biedt Atelier Perspective ook projectbegeleiding aan.

Uitwerking
Mocht er in een interieurontwerp of kantoorontwerp een meubel op maat gemaakt worden, dan is het belangrijk dat de meubelmaker goede tekeningen en afmetingen bij de hand heeft. Atelier Perspective kan een ontwerp tot in de details uitwerken.

Project begeleiding
Atelier Perspective biedt ook project begeleiding. Hierbij ben ik de contactpersoon tussen de uitvoerende partijen en uzelf. Daardoor heeft u meer tijd over voor andere zaken. Zo horen bij project begeleiding bepaalde taken zoals het aanvragen van offertes (kostenraming), besprekingen met externe partijen zoals bijvoorbeeld schilders, aannemers en meubelmakers.

Shopping list
Het is mogelijk om Atelier Perspective het definitieve meubilair te laten uitzoeken. Van groot meubilair tot aan styling.