ProjectnaamHofjeswoning S&JOpdrachtgeverParticulierLocatieDen HaagProgrammaKleuradviesIndeling adviesStatusOpgeleverdFotografieMyrthe SlootjesJaar2023

Een kleur- en indelingsadvies voor de begane grond van een karakteristieke hofjes woning in Den Haag. Het uitgangspunt was een lichte en huiselijke sfeer. Na een uitgebreid onderzoek en meerdere opties, kozen we een licht beige kleur als basis voor de wand en een accentkleur voor een gedeeltelijk stuk plafond; hemelsblauw. Deze lichtblauwe kleur creëert een gevoel van openheid en ruimte, terwijl het ook een kalmerend effect heeft. Het plafond lijkt nu hoger en de ruimte voelt helderder aan.

De kleuren aan de wand zorgen ervoor dat het huidige meubilair en de nieuwe keuken nog beter tot zijn recht komt. Het kleurenpalet dat we hebben samengesteld, met aanvullende kleuren voor de muren en accenten, zorgt voor een harmonieuze en uitnodigende omgeving die perfect past bij de levensstijl van de bewoners.