ProjectnaamLeeuweriklaan Den HaagOpdrachtgeverParticulierProgrammaInterieurontwerp & verlichtings- en electraplanFotografieSofie van der SmanJaar2017

Een totaal verbouwing van de gehele woning van drie woonlagen. Deze jaren 20-woning in Den Haag kreeg een frisse upgrade voor de nieuwe bewoners van deze familiewoning. Het pand is getransformeerd naar een huiselijk en rustgevende ruimte met stoere accenten. Een kleine voor- en achterkamer werd open gebroken door een ensuitekast weg te halen. De gashaard biedt een subtiele onderbreking tussen de woon- en eetkamer. Naast een structurele herindeling van de begane grond, eerste- en zolderverdieping, werden er nieuwe vloeren- en vloerverwarming gelegd en meerdere dakkapellen geplaatst. Ook werden alle wanden opnieuw gestuced en alle electra opnieuw aangelegd.