Wat zijn die insta-proof keuken foto’s altijd prachtig.. Om erbij weg te dromen. Misschien zit je er wel over na te denken om een nieuwe keuken te kopen of ga je binnenkort misschien verhuizen en ben je aan het nadenken hoe jouw droomkeuken er nu precies uit moet gaan zien. Het liefst heb je een keuken die regelrecht van Instagram of Pinterest komt; een toffe maatwerk designkeuken. Net even iets anders dan die standaard keukens, speciaal. 

 

Designkeuken met budget
En ik snap je want keukens kunnen prachtig zijn en het is super als een keuken een parel in het interieur is, opvalt! Helaas heb je een beperkt budget en er is een kans dat de droomkeuken die je voor ogen hebt, duurder uit valt dan je oorspronkelijk had gehoopt. Uiteindelijk komt het er op neer dat je waarschijnlijk keuzes moet gaan maken, in kwaliteit óf op esthetisch vlak.

Mocht je nu in deze pickle zitten, dan is misschien het plaatsen van design frontjes in combinatie met kast-elementen van de Ikea wel een optie! Gelukkig bestaan er prachtige keukenfronts waarmee je jouw keuken en tweede leven kan geven.

 

Reform
Reform is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in keukens. Het is een prachtig bedrijf dat design-fronts biedt van ontwerpers zoals Muller & van Severen en Note Design. Ik bedoel; dat is de droom toch?


Houtmerk
Design van Nederlandse bodem! Houtmerk biedt naast totaalontwerpen ook alleen keukenfonts die goed samen gaan met de lijnen Ikea, Kvik en andere.

 

Superfront
De naam zegt het al; gespecialiseerd in keukenfronts. Ze bieden een breed scala aan designs, kleuren en afmetingen. Superfront werkt ook erg veel met grafische patronen, love it!