ProjectnaamNieuwbouwwoning J&ROpdrachtgeverParticulierLocatieDen HaagProgrammaInterieurontwerpMaatwerkStatusRealisatiefaseJaar2024

Het betreft een sereen interieurontwerp voor een gloednieuwe woning in Vroondaal, te Den Haag. Deze moderne woning, die naar verwachting aan het eind van 2024 wordt opgeleverd, wordt het warme thuis voor een jong en dynamisch gezin. Het ontwerp staat volledig in het teken van het creëren van een harmonieuze en vredige leefomgeving die perfect aansluit bij de behoeften van dit gezin.

De focus in het interieurontwerp ligt op het bieden van een rustgevende en serene sfeer, waarbij elk aspect van het interieur zorgvuldig wordt overwogen. De ruimtelijke indeling is ontworpen met het oog op functionaliteit en flexibiliteit, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van het gezin. Dit interieurontwerp biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke leefomgeving, maar ook een functionele en rustgevende thuisbasis voor het gezin van J&R, waar ze comfortabel kunnen leven en genieten van hun dagelijkse bezigheden.