OpdrachtgeverZakelijkProgrammaKantoorontwerp, indeling & verlichtings-planFotografieMyrthe SlootjesJaar2021

Een totaalontwerp van een kantoortuin voor een snel groeiend en technisch bedrijf in Utrecht. Door middel van een container-stack concept, is een lege loods getransformeerd naar een ruimtelijke werkplek voor afdeling van het bedrijf. Door de verschillende hoogtes van de gestapelde containers, wordt de hoogte van de loods geaccentueerd en optimaal benut. Ook ontstaan er verschillende werkruimtes én interessante loop- en kijklijnen om deze container-volumes heen. Door het accentueren van verschillende looproutes in de vloer en heldere zichtlijnen, krijgt de open ruimte dat gebruikt kan worden als lunch- of vergader locatie, samen met de grote glazen schuifdeuren achter in de loods een verrassingseffect.