Ben je beetje bekend in het Haagse? Dan zal de naam Bartine je niet vreemd in de oren klinken. Op de Herengracht vind je Bartine Cafe, waar je heerlijk kunt lunchen. Sinds dit jaar vind je nu ook in de Piet Heinstraat een tweede Bartine; de Bartine Bakery & Market met een eigen bakkerij & shop. 

 

In deze nieuwe hotspot in Den Haag maken en verkopen ze heerlijke lekkernijen uit o.a. eigen bakkerij, die zich naast de market bevindt. Het gluten-intolerantie-deel in mij huilt, want alles ruikt heerlijk en ziet er prachtig uit. Dus kom ik af en toe langs bij Bartine om mijn ogen de kost te geven en te genieten van de heerlijke bakkers-geuren maar ook van het prachtige interieur.

Sanne Boon

Als interieurarchitect help ik jou met het creëren van duurzame en ruimtelijke oplossingen voor jouw woning of kantoor. Want waar jij vastloopt, kijk ik met enthousiasme voor je verder.

Lees meer

Ben je beetje bekend in het Haagse? Dan zal de naam Bartine je niet vreemd in de oren klinken. Op de Herengracht vind je Bartine Cafe, waar je heerlijk kunt lunchen. Sinds dit jaar vind je nu ook in de Piet Heinstraat een tweede Bartine; de Bartine Bakery & Market met een eigen bakkerij & shop. 

 

In deze nieuwe hotspot in Den Haag maken en verkopen ze heerlijke lekkernijen uit o.a. eigen bakkerij, die zich naast de market bevindt. Het gluten-intolerantie-deel in mij huilt, want alles ruikt heerlijk en ziet er prachtig uit. Dus kom ik af en toe langs bij Bartine om mijn ogen de kost te geven en te genieten van de heerlijke bakkers-geuren maar ook van het prachtige interieur.