Ho ho ho, de feestdagen staan voor de deur! Kijken jullie ook zo uit naar kerst en alle gezelligheid dat het met zich mee brengt? Of ben jij nog in totale paniek, gehaast op zoek naar de perfecte kerst cadeaus? Als je nog geen idee hebt, bekijk dan hier de leukste design kerstcadeautjes voor hem en haar. En oh ja! Ze zijn ook nog eens duurzaam!

 

Taille Vase
KUNST-S is opgericht door Lisanne Kamphuis en laat de schoonheid van plastic afval zien door middel van verschillende mooie producten. Kamphuis heeft met KUNST-S een manier gevonden waardoor gebruikte kunststoffen vergelijkbaar ogen met hoogwaardige klassieke materialen zoals steen, marmer en keramiek.
kunst-s.nl vanaf €195,-

 

KUNST-S

 

Serif Cup
Helemaal fan van Japandi? Dan vind je de producten van Studio Timmerman vast geweldig. Handgedraaid keramiek gemaakt van gespikkeld steengoed en geglazuurd in een glanzend wit glazuur, allemaal uniek gemaakt door Sandra Timmerman. Al haar werk maakt ze in haar atelier in Rotterdam en herbruikt, daar waar het kan, zoveel mogelijk mogelijk klei. Kijk snel, haar shop heeft nog maar een gelimiteerd aantal producten beschikbaar!
studiotimmerman.com €24,-

 

Studio Timmerman
Studio Timmerman

 

Handzeep met marble-look
Veviterzeep handgemaakte en biologische zeep gemaakt door Werfzeep. De ingrediënten worden samen met telers vergaard én zo wordt er ook een deel geplukt in het Wickenburghse bos, vlakbij Utrecht.
werfzeep.nl €6,45

 

 

Verantwoord coffee to go
Deze beige HuskeeCup Natural is een duurzame en herbruikbare koffiebeker gemaakt van coffee husk koffieschillen, wat een restproduct is van de koffieproductie. Deze koffiebeker is volledig recyclebaar doordat het op basis van bioplastics is gemaakt. Overigens ook te verkrijgen in zwart.
waarenhuis.com €20,95

 

Curvy borrelplank
Deze stoere en curvy borrelplank is naast vaatwasbestendig en geurafstotend, ook nog eens helemaal gemaakt van gerecycled kunststof. Door het recycle proces ontstaat er een unieke borrelplank met elk zijn eigen unieke kleur en uitstraling!
plenkshop.nl €24,95- 

 

Duurzaam kerstcadeau, Plenk, design kerstcadeau
Plenk