Object Rotterdam 2018 in HAKA gebouw

OBJECT Rotterdam is een prachtig designevenement waar designers en jong talent hun werk tentoonstellen. In 2016 heb ik OBJECT mogen bezoeken en dit jaar mocht ik de preview bijwonen, bofkont dat ik ben! Afgelopen jaren vond dit evenement plaats op de boot SS in Rotterdam, maar dit jaar is het industriële HAKA-gebouw the place to be! En opnieuw heb ik mijn ogen uit kunnen kijken.

Zo zag ik bekend èn nieuw design. Je kunt OBJECT Rotterdam dit weekend t/m zondag nog bezoeken, wie neem jij mee?

 

 

Bovenstaande was alleen een glimp van al het moois wat op OBJECT Rotterdam dit jaar te bewonderen is.
Wat is jouw favoriet?

 

Welkom bij Atelier Perspective Interieurarchitectuur! In mijn werk ben ik altijd geïnspireerd door overgangen tussen verschillende ruimtes, meubels op maat met dubbele functies en grafische aspecten in het interieur. Naast het werken aan inspirerende interieur-projecten, deel ik mijn enthousiasme over interieur, mooie hotspots en interieuradvies graag via deze blog. Ik ben altijd in voor een inspirerend gesprek over jouw interieurwensen. Onder het genot van een kopje koffie, of wijn!