IXXI Pixel Challenge
Waarschijnlijk ken je IXXI vast wel. Menige huishoudens beschikken over een mooie wanddecoratie aan de muur van het desbetreffende bedrijf. IXXI verkoopt eigen designs en oude klassiekers. Ook kun je een collage van eigen foto’s laten afdrukken en sinds kort werken ze ook met een Pixel Challenge. Hiermee kun je een foto oploaden en je eigen IXXI Pixel ontwerpen en winnen! En wie weet wordt jou IXXI wel onderdeel van hun eigen collectie, hoe leuk?!

Betoverd door Muralla Roja en het werk van Ricardo Bofill
Hoe leuk! Van IXXI mocht ik mijn eigen Pixel ontwerpen! Die kans liet ik niet aan me voorbij gaan en ben direct allerlei afbeeldingen gaan uittesten; oude vakantiefoto’s, bekende gebouwen of bekend meubilair.. Tot ik stuitte op één foto.. Al tijden ben ik als architectuur nerd fan van het werk van architect Ricardo Bofill en in speciaal, gebouw Muralla Roja. Google maar, ik kan garanderen dat je verbluft zal zijn. Ook was ik als interieur nerd, op zoek naar een specifieke kleur die ik terug wilde zien in mijn IXXI.

Afijn! Toen kwam ik daar dè foto tegen. En ik was gelijk verkocht! Wat vinden jullie er van?

 

Wil je ook meedoen met de challenge en kans maken op een IXXI t.w.v. 250 euro? Dat kun je hier doen. #gekregen