Healthy hotspot New Fork

Update: Deze locatie van New Fork is helaas gesloten. Bekijk ook de andere locaties

Healthy hotspots zijn er nooit teveel. Helemaal fijn als ze ook nog eens leuk zijn ingericht. Dubbel win dus met New Fork in Rotterdam! New Fork is een fijne healthy hotspot aan de Coolsingel in Rotterdam. Los van deze hotspot is New Fork ook te vinden bij Erasmus Universiteit en bij Het Nieuwe Kantoor in Rotterdam. Én je kunt er online heerlijk eten en drinken bestellen!

‘The best break in town’ bij jou op kantoor. Dat is kort gezegd wat wij aanbieden. Als je hard werkt heb je een goede break nodig om weer volledig opgeladen het volgende deel van de dag in te gaan.

New Fork

Een groene en jungle-look aan de wand in combinatie met veel planten.

Urban Jungle

De biologische sandwiches bij New Fork worden dagelijks vers gebakken. En zo komen veel van de producten van lokale boeren. Het interieur van New Fork bestaat uit een gezellige bloemenprint aan de wand, met een fijne bar vol met lekkers. Er is een zithoekje met allerlei verschillende lounge chairs. Een fijne zitbar met mooie verlichting, overal fijne planten en stoere groene of zwarte accenten. Erg lieve medewerkers, heerlijke smoothies en gezonde salades en broodjes..
Wanneer komen jullie naar Den Haag jongens?

Shop de style

Shop de style

Swipe voor meer design >>

Nothing found.

Info

New Fork
Coolsingel 141
3012 AG Rotterdam

Open:
Permanent gesloten

Contact:
newfork.nl
010 310 3099