Goed geleefd

Mijn twee eetkamerstoelen heb ik al járen. Het zijn fijne en tijdloze stoelen die ik toevallig ergens ooit een keer had gescoord en na een verhuizing heb meegenomen. Deze stoelen, zijn inmiddels klassieke design stoelen, namelijk 40/4 van het label Howe.

De lak was er helaas al af gegaan en het hout begon te bladeren. Ik zag geen andere optie dan om deze een goede make over te geven. Dit is hoe de stoel er eerst uit zag, kijk je mee?

 

Flexa Mooi Makkelijk Meubels

Voor het verven van het hout heb ik Flexa Mooi Makkelijk gebruikt. De kleur is “Mooi Olijfgroen”. Voor het stalen frame heb ik een verf gebruikt speciaal voor hekwerk & andere staalsoorten. Deze heeft elke bouwmarkt van zijn eigen merk. Voor deze soort heb ik voor wit gekozen omdat er al genoeg zwarte elementen in mijn huisje zijn terug te vinden.

 

Howe 40/40

De stoel zelf is een mooie klassieker en nog steeds te verkrijgen in meerdere varianten en kleuren. Je kunt ‘m hier shoppen of vind ‘m terug in de AP Favorites!

Shop de style

Shop de style

Swipe voor meer design >>

Nothing found.