Lunchen of ontbijten is een feestje

Confetti is een lunchroom in Den Haag met een fijn en een ‘layed back’ sfeertje. Alle Hagenaren/Hagenezen zullen deze hotspot waarschijnlijk al kennen. De zaak bestaat namelijk nog maar net één jaar en het is nú al een begrip in Den Haag.

De lieve en gastvrije Merel, de eigenaresse van de zaak, heeft altijd al de droom gehad om haar eigen zaak te openen. Een jaar geleden geleden heeft ze eindelijk deze droom tot werkelijkheid gemaakt en de passie voor haar onderneming spat er af. In gastvrijheid, in de koffie en de heerlijke taarten èn in het interieur. Dat is natuurlijk datgene waar het hier bij mij om gaat.

Reken op service met een lach want wij vinden het leuk dat je bij ons langskomt en maken er graag een feestje van!

Confetti

Een breed aanbod van gerechten en specials

En laten we eerlijk zijn; een goede hotspot bestaat níet zonder ook gerechten, goede koffie of taart. De menukaart staat namelijk vol met goede ontbijtjes, lunch, smoothies en milkshakes èn genoeg vers gemaakte taarten en zoetigheden. Daarnaast biedt Confetti genoeg glutenvrije en vegan opties.

Oude klapstoelen, velours banken en oude schooltafels maken het interieur van Confetti een mix van vrolijke kleuren, veel planten, glitters en vintage spulletjes.

Een funky interieur met vintage twist

Het layed-back interieur van Confetti bestaat vooral uit de mooie geschilderd balkenconstructie van het plafond èn vintage meubelen. Maar dan wel zo met precisie uitgekozen dat het interieur perfect in het nu past. Bestaande uit oude klapstoelen, velours banken en oude schooltafels is het interieur van Confetti een mix van vrolijke kleuren, veel planten, glitters en vintage spulletjes. Alles waar je vrolijk van wordt dus!

Uiteindelijk is Confetti de plek om verwend en verrast te worden. Deze punten, samen met gastvriendelijkheid, staan hoog in het vaandel. Dus laat je verrassen en geniet, want zelfs de koffie is een feestje bij Confetti.

Shop de style

Shop de style

Swipe voor meer design >>

Nothing found.

Info

Lunchroom Confetti
Prinsestraat 63
2513 CB Den Haag

Open:
Maandag, woensdag & donderdag
09:00 – 17:00

Vrijdag t/m zondag
09:00  – 18:00

Contact:
lunchroomconfetti.nl
info@lunchroomconfetti.nl