Match made in heaven

Sinds een jaar draag ik een bril. Toen ik opzoek ging naar een fijn brillen-merk kwam ik eigenlijk direct uit bij Ace & Tate. In Den Haag hadden ze (toen nog) geen winkel dus ik ging naar Amsterdam. De zaak in A’dam was een prachtwinkel. Het was een kleine winkel maar ik vond er mijn match. Sindsdien voel ik liefde voor de brillen èn de winkels van Ace en Tate.

Deze liefde werd opnieuw aangewakkerd toen ik afgelopen zomer een nieuw project voorbij zag komen waar ik een beetje hyper actief van werd. De nieuwe zaak van Ace & Tate Eindhoven was opgeleverd en ik wilde dit project eigenlijk met mijn eigen ogen zien. Eindhoven of all places! Daar kom ik nooit! Ik baalde een beetje. Tot ik tijdens de DDW afgelopen week mijn kans schoon zag en ik er ook een bezoekje aan Ace & Tate aan vast plakte.

Bold views. Responsible actions. Nice eyewear, too.

Ace & Tate

Sierlijke stalen rasters fungeren als displaywanden in de shop

Het interieur van deze zaak is clean, eigenzinnig en zit naar mijn mening hartstikke goed in elkaar. Het interieur, dat ontworpen is door Os & Oos, bestaat uit een witte ruimte waar twee losstaande opticien-ruimtes zijn geplaatst. Om deze opticien-ruimtes staan verschillende objecten die de ruimte sierlijk vullen. Deze objecten tonen door middel van een goed ophangsysteem alle mooie brillen van Ace & Tate. De balans tussen deze objecten en de beweegruimte er omheen is precies goed.

De objecten ogen door het raster luchtig en bieden net genoeg private space voor de klant om een bril uit te testen. En ik kan het zeggen because ofcourse I tested. Nòg langer doorkletsen over dit prachtige project kàn maar ga ik niet doen. Want naar mijn ogen is dit project een perfect voorbeeld waarin interieurarchitectuur, gebruik en grafische vormgeving perfect zijn gematcht. My cup of tea dus!

Minimalistische displays op de stalen tussenwanden

Shop de style

Shop de style

Swipe voor meer design >>

Nothing found.

Info

Ace & Tate Eindhoven
Nieuwe Emmasingel 26
5611 AM Eindhoven

Open:
Dinsdag t/m zaterdag
10:00 – 18:00

Zondag t/m maandag
12:00 – 17:00

Contact:
040 304 6270
aceandtate.com

Boek een oogmeting